fbpx

Natuurlijk Slapen

Bij Van Gils Slaapcomfort geloven we in de kracht van natuurlijk slapen. We begrijpen dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond en gelukkig leven. Daarom bieden we een breed scala aan hoogwaardige natuurlijke slaapproducten die ontworpen zijn om uw slaapervaring te verbeteren.

Onze collectie omvat boxsprings, matrassen, kussens, dekbedden en beddengoed, allemaal vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen zoals organisch katoen, wol en latex. Deze materialen bieden niet alleen comfort en ondersteuning, maar helpen ook bij het reguleren van de temperatuur en vochtigheid, waardoor u kunt genieten van een diepere en meer rustgevende slaap.

Natuurlijk slapen

Koel in de zomer, warm in de winter

Biologische materialen

Hypnos staat bekend als een toonaangevend beddenmerk dat al meer dan een eeuw lang hoogwaardige slaapoplossingen biedt. Met een focus op vakmanschap, kwaliteit en comfort heeft Hypnos een reputatie opgebouwd als een van ‘s werelds meest prestigieuze beddenfabrikanten. Hun bedden worden met de hand vervaardigd door vakmensen, met gebruik van luxe natuurlijke materialen zoals wol, kasjmier en zijde, wat resulteert in een ongeëvenaarde slaapervaring. Hypnos is ook trots op zijn inzet voor duurzaamheid, met milieuvriendelijke productiemethoden en materialen. Met een breed scala aan matrassen, bedden en accessoires biedt Hypnos op maat gemaakte slaapoplossingen die voldoen aan de individuele behoeften en voorkeuren van zijn klanten, terwijl ze streven naar de hoogste normen van comfort, kwaliteit en duurzaamheid.

Hypnos is een Engels beddenfabrikant die bekent staan om het stevig, maar toch comfortabel slapen. Je slaapt bij hypnos op 100% natuurlijke, maar ook ecologische matrassen. Een hypnos bed moet je voelen en proberen, dus kom gratis langs in onze showroom in Oldenzaal om alles te weten te komen over hypnos.

Voordelen van natuurlijk slapen

Natuurlijk slapen biedt een scala aan voordelen voor zowel het lichaam als de geest. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

  1. Verbeterde slaapkwaliteit: Natuurlijke slaapomgevingen, zoals die gecreëerd worden met organische materialen zoals katoen, wol en latex, kunnen de slaapkwaliteit verbeteren door een comfortabele en gezonde slaapomgeving te bevorderen.

  2. Regulering van de lichaamstemperatuur: Natuurlijke materialen zoals wol hebben de eigenschap om warmte te reguleren, waardoor u comfortabel kunt blijven gedurende de nacht, ongeacht het seizoen.

  3. Vermindering van allergieën: Natuurlijke materialen hebben vaak hypoallergene eigenschappen, waardoor ze een goede keuze zijn voor mensen met allergieën of gevoelige huid.

  4. Milieuvriendelijkheid: Natuurlijke slaapproducten worden vaak geproduceerd met respect voor het milieu, met gebruik van duurzame en hernieuwbare materialen, wat bijdraagt aan een groenere levensstijl.

  5. Gezondheidsvoordelen: Het gebruik van natuurlijke materialen kan bijdragen aan het verminderen van blootstelling aan schadelijke chemicaliën en het bevorderen van een gezondere slaapomgeving, wat op zijn beurt kan leiden tot een betere algehele gezondheid en welzijn.

Kortom, natuurlijk slapen biedt niet alleen comfort en ondersteuning, maar draagt ook bij aan een gezondere en meer duurzame levensstijl.

“Het nieuwe Hästens” Mattsons is een revolutionair beddenmerk dat de normen verlegt voor betaalbare luxe en comfortabele slaapoplossingen. Met een frisse benadering van design, technologie en materialen streeft Mattsons ernaar om de ultieme slaapervaring voor zijn klanten te creëren. Door gebruik te maken van geavanceerde materialen en innovatieve constructiemethoden, biedt Mattsons een unieke combinatie van comfort, ondersteuning en duurzaamheid in al zijn producten. Of het nu gaat om matrassen, bedframes of accessoires,  Mattsons belooft hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs, waardoor het de ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar luxe slaapcomfort zonder compromissen.

Mattsons, “Het nieuwe Hästens” Mattsons is een Zweedse beddenfabrikant wat bekent staan om het enorm zachte slapen. Ze maken bedden die in kwaliteit 100% hetzelfde zijn als hästens, maar dan in een eerlijkere prijs. Een Mattsons bed kun je niet online kopen, dus kom langs in onze showroom in Oldenzaal en laat je adviseren

Geïnteresseerd?

Ontdek het comfort van natuurlijk slapen bij ons! Maak vandaag nog een afspraak om onze collectie van hoogwaardige natuurlijke slaapproducten te ervaren. Laat onze experts u begeleiden bij het vinden van het perfecte matras, kussen en beddengoed voor uw behoeften.