fbpx

Van Gils Slapen, dichter in de buurt dan je denkt

Matrassen

Bij VanGils kun je kiezen uit een breed assortiment matrassen voor een goede nachtrust. Onze matrassen zijn zorgvuldig ontworpen met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Of je nu een stevig matras, een zacht matras of iets daartussenin zoekt, we hebben opties voor elke slaapstijl. Ons ergonomische traagschuimmatras past zich aan je lichaam aan en biedt drukverlichting. De pocketveringmatrassen hebben individueel verpakte veren voor optimale ondersteuning en ventilatie. Voor de perfecte combinatie bieden we ook hybride matrassen aan, die de voordelen van verschillende materialen combineren. Onze matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, met een garantie op alle aankopen. Bezoek onze winkel of website voor meer informatie en laat ons deskundige team je helpen bij het vinden van het perfecte matras dat aan jouw slaapbehoeften voldoet. Bij VanGils staat een goede nachtrust centraal.

BLK VLVT Mattsons Boxspring

"Laat het matras je drager zijn naar het rijk van de verbeelding, waar gedachten dansen en de ziel ontwaakt in stille harmonie."

– Van Gils Slapen

Latex of pocketvering matras kopen?

Latex matrassen

  1. Uitstekende ondersteuning: Latex matrassen passen zich aan de contouren van je lichaam aan, bieden gelijkmatige ondersteuning en verminderen drukpunten.
  2. Duurzaamheid: Latex matrassen gaan vaak langer mee dan andere matrastypes vanwege hun natuurlijke veerkracht en vormbehoud.

  3. Goede isolatie: Latex matrassen houden warmte vast en verdelen de temperatuur gelijkmatig, waardoor je comfortabel kunt slapen, vooral tijdens koudere seizoenen.

  4. Natuurlijke weerstand tegen stofmijt en schimmel: Latex heeft antimicrobiële eigenschappen, waardoor het resistent is tegen allergenen zoals stofmijt en schimmel.

  5. Bewegingsisolatie: Latex absorbeert bewegingen en trillingen, waardoor de impact van partnerbewegingen wordt verminderd en je een ongestoorde nachtrust kunt ervaren.

Latexmatras
Binnenkant Boxspring

Pocketvering matrassen

  1. Gelijkmatige gewichtsverdeling zorgt voor een optimale ondersteuning van je lichaam doordat de individueel verpakte veren zich afzonderlijk aanpassen aan de drukpunten
  2.  Geniet van een geluidsarme slaapomgeving, want de pocketveringstructuur absorbeert bewegingen effectief, waardoor er weinig tot geen storende bewegingsgeluiden zijn.
  3. Het aanpassingsvermogen aan de lichaamsvorm van pocketveringmatrassen zorgt voor een gepersonaliseerde ondersteuning, waarbij elke veer individueel reageert op de contouren van je lichaam.
  4. Ervaar een verkoelend effect tijdens het slapen dankzij de goede luchtcirculatie tussen de veren, waardoor warmte efficiënt wordt afgevoerd en je comfortabel blijft.
  5. Kies uit verschillende stevigheidsniveaus, variërend van zacht tot stevig, om een pocketveringmatras te vinden dat perfect past bij je individuele voorkeuren en slaapbehoeften.

Matras met box of lattenbodem op maat laten maken?

BAS. en Philrouge zijn hier te verkrijgen!

Boxspring op maat

Lattenbodem op maat

Philrouge Oldenzaal