fbpx
Mattsons Boxsprings Oldenzaal

HANDMADE IN SWEDEN SINCE 1851

Omarmd worden door een handgetuft bed van Mattsons is alsof je voor het eerst kasjmier aanraakt, nadat je je hele leven grove wol tegen je huid hebt gedragen. Je lichaam voelt zich gewichtloos en je zult al snel wegzakken in een droomachtige staat van zalige slaap, veilig rustend op alleen de beste natuurlijke materialen. Het zal het begin zijn van een nieuwe manier waarop je lichaam en geest tot rust komen, waarin je zult ontdekken hoe goed je eigenlijk in staat bent om te slapen, en hoe ongelooflijk je je daardoor kunt voelen. We zijn hier al meer dan een eeuw mee bezig, dus we weten het.

Ontdek onze bedden – samengesteld uit acht combinaties van topmatras, matras, bodem en stoffering, ontworpen voor uw huis met natuurlijke materialen.

Mattons Bedden

Onze natuurlijke materialen

Kom meer te weten – een eeuwenoud familiebedrijf wat zich heeft ontwikkeld tot een leverancier van de meest comfortabele bedden ter wereld.

Een Monument Voor Elegantie, Comfort en Ambacht.

Elk Mattsons-bed wordt in Falkenberg, Zweden met de hand gemaakt, met alleen de beste lokale Zweedse materialen.

Geen uitzonderingen.

Geen snelkoppelingen.

Gewoon een gestage focus op het leveren van echte, duurzame kwaliteit.

Elke keer weer.

Rijk aan traditie.

Met bijna twee eeuwen geschiedenis en voornamelijk lokale distributie – voornamelijk in Scandinavië, naast het bouwen en leveren van op maat gemaakte bestellingen aan klanten over de hele wereld – bevindt Mattsons zich nu in het inspirerende proces om het merk wereldwijd te introduceren via geselecteerde retailpartners zoals Van Gils Slapen.

Heeft u interesse in Mattsons? Laat het ons weten.

"Bij Mattsons is de visie dat de klant in hoge mate de look en stijl kan bepalen die het beste past bij zijn huis, zijn persoonlijkheid. Van excentriek stoer tot klassieke elegantie. Jouw keuze. Het is tenslotte jouw slaapkamer."

Anders Mattson – Owner, 5th generation