fbpx
Hypnos Boxsprings Oldenzaal

Met Hypnos koop je kwaliteit in plaats van de goedkoopste prijs. Onze matrassen zijn 100% handgemaakt met een natuurlijke ondersteuning.

Hypnos is een Brits familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in het maken van boxspringbedden en matrassen. Hypnos streeft in zijn productie naar perfectie. Om dit te realiseren hanteert het bedrijf een unieke mix tussen ambacht en innovatie. Zodoende kunt u bij Hypnos nog echt spreken van passie en puur vakwerk.

PIONIERS VAN DUURZAME SLAAP

Bij Hypnos zijn we ervan overtuigd dat een milieuvriendelijke matras veel meer moet zijn dan alleen gerecycled polyester. Vezels gemaakt van gerecyclede waterflessen spelen een rol in onze duurzame matrasontwerpen, maar natuurlijke materialen hebben veel voordelen voor het milieu, omdat ze zowel hernieuwbaar als biologisch afbreekbaar zijn. Onze matrassen zijn gevuld met traceerbare vezels en materialen die op verantwoorde wijze zijn ingekocht en gecertificeerd door geaccrediteerde initiatieven zoals “Better Cotton Initiative”, “de Forestry Stewardship Council”, “Global Recycled Standard” en “Red Tractor”.

Materialen van Hypnos
van der valt, waar Hypnos bedden liggen

Van der Valk Exclusief

In meerdere van der Valk hotels in Nederland genieten elke dag mensen van een Hypnos matras. Wij worden regelmatig door deze mensen gebeld of ze langs kunnen komen of een afspraak kunnen maken. Een hypnos matras is dan ook met niks te vergelijken.

Laat u verrassen, ga proefliggen, maak een afspraak. U mist echt iets.

BRITS, TRACEERBAAR EN MET ZORG BEWERKT

  • Wij geloven dat de perfecte nachtrust begint bij het verantwoord inkopen van de beste natuurlijke en duurzame materialen.
  • Wij waarderen de mensen, plaatsen en dieren die deel uitmaken van onze Origins-collectie.
  • Wij geven om het welzijn van onze boeren en telers, die op hun beurt zorgen voor de gezondheid van hun bodem en het welzijn van hun dieren, met een engagement voor een koolstofarme toekomst en herstel van de biodiversiteit.
    Onze boeren en telers werken binnen volledig gecontroleerde en traceerbare garantieprogramma’s, waardoor onze grondstoffen kunnen worden getraceerd naar hun oorsprong, waarbij organisaties als Red Tractor, The Woolkeepers®, Better Cotton Initiative en CottonConnect onze grondstoffen certificeren en ervoor zorgen dat Hypnos een eerlijke prijs betaalt.
Hypnos matras uit de Monarch Supreme collectie

Dit matras is een matras uit de collectie MONARCH SUPREME. De zeventien wendingen in iedere veer zorgen ervoor dat het matras zich naadloos kan aansluiten op het lichaam. De Monarch Supreme is afgedekt met een toplaag van pashmina, bamboe, wol, alpaca en katoen. Een bijzonder comfortabel matras opgebouwd uit natuurlijke en goed regulerende materialen.

De showroom van Hypnos in 1947

De Hypnos showroom in 1947