fbpx

Bed op maat

Stel je voor, een bed dat speciaal voor jouw lichaam is gemaakt, als een perfect passend maatpak. Bij Van Gils wordt dit werkelijkheid. De bedden van Bas. en Philrouge, op maat gemaakt, combineren vakmanschap en wetenschap voor ultiem comfort en ondersteuning. Elk contour van je lichaam wordt omarmd, elk drukpunt verlicht. Terwijl de wereld rust, omhult dit bed je in een cocon van welzijn, waar dromen vrijuit dansen en elke nacht een nieuw slaaphoofdstuk schrijft. Kiezen voor een bed op maat bij Van Gils is kiezen voor unieke rust en verjonging, op maat gemaakt voor jou.

Bas Bedden Mensen zijn verschillend en elk lichaam is anders. Het unieke BAS – Body Adaptive System – past zich aan elk lichaam aan. Dit doordat u de druk van de schouder- en heupzone kunt aanpassen

Met een hart vervuld van passie en een vakmansoog dat geen detail ontgaat, creëert Van Gils bedden op maat

2 waanzinnige systemen, beide 100% op maat voor u gemaakt

Boxspring op maat

Bas. is een systeem waarvan de box onder het matras in verschillende zones kan worden aangepast, waardoor bijvoorbeeld uw schouder verder kan wegzakken, met als gevolg dat u een rechtere rug heeft met minder druk op de schouder.

Lattenbodem op maat

Philrouge is een Zwitsers merk waar 2 dingen voorop staan. Comfort en Luxe.

Met Philrouge kan elke individuele lat zelf op en neer bewegen om zo samen te werken met het matras. Elke lat heeft 9 standen van hoog tot laag, dus voor elk lichaam wordt er een meting gedaan die elke lat kalibreert en aanpast aan uw lichaamsvormen. Deze meting wordt gratis uitgevoerd bij Van Gils in de showroom en is echt een ervaring.