fbpx

Weerselo, dichter in de buurt van Oldenzaal dan je denkt

Beddenzaak Weerselo

Gegarandeerd de beste prijs

3500 m2 Slaapcomfort

Oprechte adviezen

Kom langs in de grootste Slaapboulevard vlakbij Weerselo

Van Gils Slaapcomfort is 8 minuten verwijderd van Weerselo. In onze showroom vind je alles wat te maken heeft met de slaapkamer, van bedden en kasten, tot kussens en beddengoed. Ook hebben wij meerdere duurzame collecties met 100% natuurlijke materialen. Benieuwd naar al onze collecties en keuzes waaruit u kunt kiezen?, maak dan een afspraak zodat wij alle tijd voor u hebben!

 

Een goed bed kopen in de buurt van Weerselo? Bezoek dan Van Gils Slaapcomfort in Oldenzaal. Want met meer dan 250 verschillende bedden, boxsprings, ledikanten, lattenbodems, slaapkamerkasten, tienerkamers, bedtextiel, hoofdkussens, dekbedden en nog veel meer op het gebied van slapen vindt u altijd uw ideale droombed. Bovendien bieden wij u laagste prijsgarantie op alles, dus weet u zeker dat u bij ons nooit te veel betaald!

Wist u dat de woonboulevard in Oldenzaal slechts 8 minuten verwijderd is van Weerselo en maar liefst 60.000m2 groot is? Van Gils Slaapcomfort vindt u op de eerste verdieping en is de grootste slaapspeciaalzaak van Oost-Nederland. Heeft u een goed bed nodig? Kom dan naar de Slaapboulevard van Oost-Nederland, op een steenworp afstand van Weerselo. U vindt bij ons alle topmerken onder één dak!

Actie van de maand!

Le Baron actie

Le Baron: Nu vanaf 1995,-

Le Baron – De mooiste kwaliteit, de beste prijs!

√ Uit voorraad leverbaar!

√ Verschillende kleuren leverbaar

√ Keuze uit de hardheid van je matrassen

√ Elektrisch leverbaar voor 2995,-

√ 25 jaar garantie op veer- / framebreuk