fbpx

Almelo, dichter in de buurt van Oldenzaal dan je denkt

Beddenzaak Almelo

Gegarandeerd de beste prijs

3500 m2 Slaapcomfort

Oprechte adviezen

Kom langs in onze beddenwinkel vlakbij Almelo

Een bed kopen in Almelo? Bezoek dan Van Gils Slaapcomfort in Oldenzaal. Met 3500m2 zijn wij de grootste beddenspeciaalzaak van Oost-Nederland!

Een bed is een investering in uw gezondheid. Door goed te slapen bent u overdag fitter, meer alert, succesvoller en ja: ook uw zelfvertrouwen (en zelfs libido!) neemt toe als u beter slaapt. U koopt bovendien uw nieuwe bed voor tenminste de komende 10 jaar en slaapt gemiddeld 1/3de van uw leven. Koop daarom niet even snel een nieuw bed bij de plaatselijke winkel omdat het makkelijk is, maar neem er echt even de tijd voor en kom naar de grootste slaapspecialist van Oost-Nederland!

Van Gils Slaapcomfort is slechts 18 minuten verwijderd van Almelo. In onze showroom vind je alles wat te maken heeft met de slaapkamer! Van boxsprings en ledikanten, tot dekbedden en hoofdkussens. Ook hebben wij meerdere duurzame en ecologische boxspring collecties met 100% natuurlijke materialen. Wilt u graag advies bij het vinden van uw ideale bed? Maak dan een afspraak. In onze 3500m2 grote beddenspeciaalzaak in de Woonboulevard Oldenzaal vindt u meer dan 250 verschillende bedden, tienerkamers, boxsprings en ledikanten zodat er voor ieder budget en slaapwensen een oplossing te vinden is. Van Gils Slapen is al jarenlang dé grootste beddenspecialist in de regio Almelo. Bij ons vindt u alle merken onder één dak!

Naast bedden, boxsprings, ledikanten, tienerkamers, slaapkamerkasten en lattenbodems vindt u bij ons ook een grote collectie dekbedden, hoofdkussens, moltons, hoeslakens en prachtige overtrekken. Wij hebben veel op voorraad dus bij ons grijpt u niet snel mis! 

Kom dus naar de grootste beddenspecialist van Oost-Nederland. Heel dicht bij Almelo, gratis parkeren  en 7 dagen per week geopend!

Actie van de maand!

Le Baron actie

Le Baron: Nu vanaf 1995,-

Le Baron – De mooiste kwaliteit, de beste prijs!

√ Uit voorraad leverbaar!

√ Verschillende kleuren leverbaar

√ Keuze uit de hardheid van je matrassen

√ Elektrisch leverbaar voor 2995,-

√ 25 jaar garantie op veer- / framebreuk