fbpx

Oldenzaal, dichter in de buurt van Hengelo dan je denkt

Beddenzaak Hengelo

Gegarandeerd de beste prijs

3500 m2 Slaapcomfort

Oprechte adviezen

Kom langs in onze beddenwinkel vlakbij Hengelo

Een bed kopen in de buurt van Hengelo? Bezoek dan Van Gils Slaapcomfort in Oldenzaal. Wij hebben 3500 m2 slaapcomfort en hebben bedden voor jong en oud.

Van Gils Slaapcomfort is 8 minuten verwijderd van Hengelo. In onze showroom vind je alles wat te maken heeft met de slaapkamer, van bedden en kasten, tot kussens en beddengoed. Ook hebben wij meerdere duurzame en ecologische boxsprings en matrassen met 100% natuurlijke materialen. Benieuwd naar al onze collecties en keuzes waaruit u kunt kiezen?, maak dan een afspraak zodat wij alle tijd voor u hebben!

In onze grote showroom vind je bedden, boxsprings, ledikanten, tienerkamers, lattenbodems, dekbedden, hoofdkussens, bedtextiel en nog veel meer voor uw slaapkamer. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het vinden van je ideale bed. Bovendien heeft Van Gils Slaapcomfort een gegarandeerde laagste prijsgarantie.. dat is wel zo prettig kopen!

Je vindt ons in de woonboulevard Oldenzaal op de eerste verdieping. Loop via de hoofdingang de trap op of neem comfortabel de lift. Wil je graag in alle rust rondwandelen om inspiratie op te doen voor uw nieuwe slaapkamer? Geen enkel probleem bij ons. Indien je liever geholpen wilt worden en je geen zin hebt om daarvoor eventueel te moeten wachten? Maak dan een afspraak en er staat een adviseur voor je klaar op het door jou gewenste tijdstip. Dit is geheel vrijblijvend en dus zonder verplichting. Bij ons vind je alle topmerken onder één dak!

Actie van de maand!

Le Baron actie

Le Baron: Nu vanaf 1995,-

Le Baron – De mooiste kwaliteit, de beste prijs!

√ Uit voorraad leverbaar!

√ Verschillende kleuren leverbaar

√ Keuze uit de hardheid van je matrassen

√ Elektrisch leverbaar voor 2995,-

√ 25 jaar garantie op veer- / framebreuk